Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Türk futbolu buradan güçlü çıkacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF ve Kulüpler Birliği ile buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Türk futbolu buradan güçlü çıkacak!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.12.2023
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği’nin katılımıyla gerçekleştirilen toplantının ardından şu ifadeleri kullandı:

“Son haftalarda yaşadığımız sorunlardan dolayı buradan omuz omuza hep birlikte çıkacağız. Çok verimli bir toplantı oldu. Kulüplerimiz ekonomik konularla ilgili talepleri de oldu. Değerlendirdik. Türk futbolu buradan güçlü çıkacak.”

“Tabii son haftalarda yaşadığımız sorunlar, bizlerin Türk futbolunun geleceğiyle ilgili bir araya gelip omuz omuza verip buradan güçlü bir şekilde çıkmamızı ifade ediyor. Buradan da bütün kulüp başkanlarımıza verdikleri katkıdan ötürü teşekkür ediyoruz. Bizim halkımız futbolu seviyor. A Milli Takımımızın EURO 2024’te, Almanya’da önemli bir süreci var. Orada önemli başarılar elde edeceğine inanıyoruz…”

“Beraber toplantılar önerildi dolayısıyla biz de varız. Yasal olarak bazı talepler var, onları da aldık. Ekonomik talepleri de beraber değerlendirdik. Çok verimli bir toplantı oldu. Buradan Türk futbolu olarak çok güçlü bir şekilde çıkacağımıza inanıyoruz. Bu güçlü yapının alttan üste kadar her alanda başarılı bir Türkiye’nin olmasını arzu ediyoruz. Çok güzel bir toplantıydı. Biz bir aradayız, birlik içindeyiz ve birlikte bu süreci atlatacağız. Türk futbolunu daha iyi noktalara taşıyacağımızı, bir arada olmamız gerektiğini ifade ettik. Çok da güçlü bir değerlendirme oldu…”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.