Marmara’da korkutan deprem! Gece yarısı 4.1’le sallandı

Marmara Denizi’nde dün saat 23.53’te meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem başta İstanbul olmak üzere tüm çevre illerde paniğe neden oldu.

Marmara’da korkutan deprem! Gece yarısı 4.1’le sallandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.12.2023
A+
A-

AFAD’ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Yalova olan deprem, Çınarcık ilçesinin 8.52 kilometre açıklarında, 11.18 kilometre derinlikte meydana geldi. Marmara bölgesi, 4 Aralık’ta da merkez üssü Gemlik olan 5.1 büyüklüğündeki depremle sallanmıştı. 

Ekipler sahada

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya depremin ardından AFAD ve ilgili kurumlara bağlı tüm ekiplerin saha tarama çalışmalarına başladığını bildirdi.

Yerlikaya sosyal medya hesabından şunları kaydetti: “Marmara Denizi, Yalova, Çınarcık açıklarında 4.1 büyüklüğünde meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedilen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.”

‘İhbar yok’

Çınarcık açıklarında meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem İstanbul’da da hissedildi. İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından, “Geçmiş olsun. İlimizde de hissedilen depremle ilgili 112’ye gelen bir ihbar mevcut değildir. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir” paylaşımı yaptı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.