‘Bir nebze de olsa umutlarımız tazelendi’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Gazze’den Türkiye’ye getirilen ve Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan 16 çocuğu ziyaret etti.

‘Bir nebze de olsa umutlarımız tazelendi’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.12.2023
A+
A-

Emine Erdoğan’a, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Etlik Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Doç.Dr. Bülent Güngörer ile Çocuk Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ferit Kulalı ile doktorlar eşlik etti. Çocuklarla tek tek ilgilenen Emine Erdoğan, doktorlardan detaylı bilgi de aldı. Emine Erdoğan, hasta yakınlarına sarılarak, “Geçmiş olsun ve acil şifa” dileklerinde bulundu. Emine Erdoğan, “Bacaklarımı hissedemiyorum” sözüyle tanınan 9 yaşındaki Gazzeli Retal Ashour’u da ziyaret ederek, doktorlarından bacağının iyileşeceği haberini aldı. 

‘Takipçisi olacağım’ 

Emine Erdoğan, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise “Tedavi altına alınan Filistinli çocuklarımızın güvende ve iyi olduklarını görmek, bir nebze de olsa umutlarımızı tazeledi. Sağlık durumları hakkında doktorlarımızdan bilgi aldım. Bundan sonraki sürecin ben de takipçisi olacağım” ifadelerini kullandı. ● ANKARA Milliyet 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.