Fenerbahçe’ye Krunic transferinde kötü haber! Fransa’dan rakip çıktı

Ara transfer döneminde orta sahasını güçlendirmek için çalışmalara başlayan Fenerbahçe, yaz aylarında da istediği Krunic’i gündemine almıştı Tecrübeli futbolcunun transferinde sıcak bir gelişme yaşandı. İşte detaylar…

Fenerbahçe’ye Krunic transferinde kötü haber! Fransa’dan rakip çıktı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.12.2023
A+
A-

Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi’nde mücadelesine devam eden Fenerbahçe, kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek istiyor. Sarı-Lacivertliler orta sahaya Rade Krunic hamlesi yapmayı planlıyor. Fakat bu transferde Sarı-Lacivertliler’e Fransa’dan bir rakip çıktığı belirtildi.

KRUNİC İÇİN DEVREYE GİRECEK

L’Equipe’de yer alan habere göre, Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak istediği Milan’ın orta sahası Rade Krunic için Fransız ekibi Lyon da devreye girdi. Lyon’un kış transfer dönemine 50 milyon Euro bütçe ayırdığı ve adaylar arasında Rade Krunic’in de olduğu ifade edildi.

Fenerbahçe'ye Krunic transferinde kötü haber! Fransa'dan rakip çıktı

FENERBAHÇE İSTİYOR

Fenerbahçe, kadrosuna takviye yapmak için ilk tercih olarak Rade Krunic’i belirledi. Fred ile İsmail Yüksek’in bölgesinde çeşitliliği ve kaliteyi arttırmak isteyen Sarı-Lacivertliler, 30 yaşındaki Bosnalıyı radarına aldı.

YAZIN DA HEDEFTEYDİ

Fenerbahçe, yaz transfer döneminde de Rade Krunic’i transfer etmek için yoğun uğraş verdi. Milan’ın kadrosunda tutmaya karar verdiği Krunic, devre arasında İtalyan ekibinden ayrılmaya yakın gözüküyor.

Fenerbahçe'ye Krunic transferinde kötü haber! Fransa'dan rakip çıktı

LYON’UN ZOR GÜNLERİ

Fransa Ligi’nin köklü ekiplerinden Lyon, zor günlerden geçiyor. Ligue 1’de 7 puanla son sıraya demir atan Lyon yönetimi, kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek ve küme düşme hattından kurtulmak için kesenin ağzını açmayı planlıyor.

KESENİN AĞZI AÇILACAK

Transfer dönemi için 50 milyon Euro’luk bütçe ayıran Lyon’da hedeflerden biri Fenerbahçe’nin de ilgilendiği Rade Krunic oldu. Diğer transfer hedefleri arasında Nayef Aguerd, Said Benrahma ve Hugo Ekitike de yer alıyor.

PERFORMANSI

Milan’da 5. sezonunu geçiren Rade Krunic, bu sezon toplamda 14 maçta süre alabildi. Bosnalı futbolcu bu maçlarda gol veya asist katkısı veremedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.