Fenerbahçe’ye bir sakatlık şoku daha! Sivasspor maçında oynaması zor

Sarı-Lacivertliler’in bu sezon sakatlıklarla başı belada. Yıldızlarını yavaş yavaş takıma kazandırmayı hedeflerken Fenerbahçe bir sakatlık şoku daha yaşadı!

Fenerbahçe’ye bir sakatlık şoku daha! Sivasspor maçında oynaması zor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.12.2023
A+
A-

Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi’ne fırtına gibi başlayan Fenerbahçe, Rodrigo Becao, Serdar Aziz, Alexander Djiku ve Fred’in sakatlanmasının ardından hem ligde hem Avrupa’da üst üste puan kayıpları yaşadı.

Fred ve Djiku’nun Sivasspor maçıyla geri dönmesi beklerken Ferdi Kadıoğlu’nun dizinden yaşadığı sakatlık planları bozmuştu. Ferdi Kadıoğlu’nun ardından Fenerbahçe yeni bir sakatlık haberiyle sarsıldı. Yıldız oyuncunun Sivasspor maçında oynama ihtimali zor görünüyor.

Fenerbahçe'ye bir sakatlık şoku daha! Sivasspor maçında oynaması zor

ÇÖKÜŞÜN 7 NEDENİ

1-) Fred’in sakatlığının ardından sezona iyi başlayan ve moralli olan İrfan Can Kahveci bir türlü o bölgeye çekilemedi. İrfan Can-Szymanski-İsmail Yüksek üçlüsü hiçbir maçta denenmedi.

2-) Cengiz Ünder-Dzeko ikilisi Roma’da beraber oynadı. Özellikle Cengiz transfer olduğu dönemde verdiği rö- portajda buna vurgu yaptı. Fakat bu ikili sadece Samsunspor maçında beraber oynadı. 2-0 kazanılan bu mücadelede Cengiz-Dzeko işbirliği ilk golü getirmişti. Ardından ya Cengiz çıktı Dzeko girdi ya da Dzeko çıktı Cengiz şans buldu.

3-) Dzeko ve Batshuayi’nin ardından takımın üçüncü golcüsü konumunda olan Umut Nayir hiçbir şekilde denenmedi. Tecrübeli futbolcu, Süper Lig ve Konferans Ligi’nde 10 maçta sadece 132 dakika şans buldu. Nayir, gol ya da asist katkısı veremedi.

4-) İsmail Kartal, Ryan Kent’i de kaybetti. Özellikle rotasyon döneminde Avrupa’da şans bulan futbolcu hiçbir zaman ilk 11 oyuncusu olamadı. Ayrılacağı haberleri de oyuncuyu moralsizleştirdi.

5-) İsmail Yüksek kariyerinin başında oyun kurucu olduğu için, stoperde maç içinde büyük sıkıntı yaşadı. Mücadele boyunca hoca müdahale etmedi ve sadece izlemekle yetindi. Milli futbolcu her pozisyonda çok kolay geçildi.

6-) Yoğun tempoda oyuncularını dinlendirmek isteyen İsmail Kartal, her zaman oyunun son bölümlerinde Dzeko, İrfan Can ve Tadic’i oyundan aldı. Bu hamle rakibin savunmada rahatlamasına neden oldu.

7-) Nordsjaelland deplasmanında Ferdi’nin yokluğunda takımın kimyasını tamamen bozdu. Yine çözüm bulamayan Kartal, İsmail’i stopere, Ryan Kent’i sol kanada, Tadic ise 10 numaraya çekti.

Fenerbahçe'ye bir sakatlık şoku daha! Sivasspor maçında oynaması zor

SAKATLIK PROBLEMLER CAN SIKTI!

Serdar Aziz, Djiku, Becao, Ferdi Kadıoğlu, Cengiz Ünder, Mert Hakan Yandaş, Fred… Bu isimler Fenerbahçe’de sakat olan bazı isimler sadece… Cengiz Ünder son Nordsjaelland maçıyla dönse de yıldızlarından Kanarya uzun süre ayrı kaldı.

FERDİ, KARAGÜMRÜK MAÇINDA SAKATLANDI

Sarı-Lacivertliler, sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan oyuncuların dönmesini beklerken, her maç kötü haberler gelmeye devam ediyor. Karagümrük mücadelesinde Ferdi Kadıoğlu baldırına aldığı darbe nedeniyle Nordsjaelland karşısında oynayamamıştı.

Fenerbahçe'ye bir sakatlık şoku daha! Sivasspor maçında oynaması zor

OSAYI SAMUEL’DEN KÖTÜ HABER!

6-1’lik hezimette Fenerbahçe sadece 3 puanı değil, yıldızını da kaybetti! Danimarka’daki maçta Bright Osayi-Samuel’in de sakatlık yaşadığı kaydedildi. Nijeryalı’nın durumu henüz netlik kazanmadı. Ancak pazartesi günkü Sivasspor maçında Mert Müldür’ün forma giyme ihtimali yüksek.

Fenerbahçe'ye bir sakatlık şoku daha! Sivasspor maçında oynaması zor

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.