Kudüs’ten sıcak görüntü! İsrail şiddeti canlı yayında

İsrail polisi Kudüs’te cuma namazı öncesi hedef gözetmeksizin Filistinlilere müdahale etti. CNN TÜRK muhabiri Serdar Er ve kameraman Yasin Kamaloğlu Kudüs’te yaşanan son gelişmeleri bölgeden aktardı.

Kudüs’ten sıcak görüntü! İsrail şiddeti canlı yayında
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.12.2023
A+
A-

İsrail ile Hamas arasındaki ateşkes bu sabah saatlerinde sona erdi. Öte yandan Mescid-i Aksa önünde İsrail polisinin şiddeti de gözler önüne serilirken bir Filistinli ters kelepçeyle gözaltına alındı. Müdahaleyi gizlemek için gazetecilerin caddeye sokulmadığı da belirtildi.

CNN TÜRK muhabiri Serdar Er’in değerlendirmeleri şöyle; Gaz fişekleri yine bu noktada ateşlendi. Yine hede bu ara sokak. İsrail polisinin bu noktada durduğunu gözlemleyebiliyoruz. Fakat gaz fişekleri atıldı.

Kudüs'ten sıcak görüntü! İsrail şiddeti canlı yayında

Burada gelmesi muhtemelen olan Filistinlilere müdahale ediyorlar. Basın mensuplarına da müdahale edildi. O noktaya geçiş yapmamıza izin verilmiyor ki zaten o noktaya öyle bir talebimiz yok.

Sert müdahalenin başladığını söyleyebiliriz. Boş olan caddeye İsrail polisi önce gazlı müdahale ile başladı. Cadde üzerinde kimse yok. Konuyla alakasız olan siviller de ağız ve burunlarını tutuyorlar. Çünkü o gazlı müdahale sonrasında onlar da etkilendiler. Sokak ve cadde üzerinde çok sayıda ev de var. Onlar da oturdukları evlerde bu yoğun müdahele ile karşı karşıyalar.

Kudüs'ten sıcak görüntü! İsrail şiddeti canlı yayında

Evlerinde oturan insanlara bile gaz fişekleriyle müdahale var burada.

Saat 12.45: Gaz fişekleri ve plastik mermilerle yeniden müdahale başladı. Bir ekip aşağı doğru hareket etti. İki tarafa bir yoğun saldırı gerçekleştiriliyor.

TOMA yanınızda geçtiği takdirde bile o pis kokuyu hissediyorsunuz.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.