Manchester United’ta 212 milyon euroluk fiyasko! Yedikleri gol sayısı şok etti

Premier Lig devi savunma performansı anlamında tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. 4 yıldız için kasadan tam 212 milyon euro çıkarken, İngiliz ekibi büyük hayal kırıklığı yarattı.

Manchester United’ta 212 milyon euroluk fiyasko! Yedikleri gol sayısı şok etti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.11.2023
A+
A-

Manchester United’ın savunması S.O.S veriyor. Rams Park’taki kritik maçta Galatasaray’la dün gece 3-3 berabere kalan Premier Lig devi, grupta kalesinde tam 14 gol gördü. 3 Ekim’de Old Trafford’dan zaferle dönen temsilcimiz, Manchester United’ın ağlarını toplamda 6 kez salladı.

Manchester United'ta 212 milyon euroluk fiyasko! Yedikleri gol sayısı şok etti

LİGDE 16 GOL GÖRDÜ

Eski şaşalı günlerinden çok uzak olan kırmızı-beyazlı takım, Premier Lig’de 16 gol yedi. Lindelöf, Varane, Maguire ve kaleci Onana astronomik rakamlarla Manchester United saflarına katılırken, performansları hayal kırıklığına neden oldu. 4 oyuncunun İngiliz ekibine maliyeti 212 milyon euro oldu.

MAGUIRE’A TAM 87 MİLYON EURO ÖDEDİLER

Harry Maguire 2019 yılında Leicester City’den 87 milyon euroluk rekor bonservis bedeliyle Manchester United’ın yolunu tuttu. Savunma hattının bir diğer ismi ise Victor Lindelöf. İsveçli stoper 2017 yılında Benfica’dan 35 milyon euro bonservis bedeli ile transfer edildi.

TEPKİLERİN ODAĞI ONANA’YA 50 MİLYON EURO

Galatasaray maçında kesik yiyen ancak savunma hattında büyük beklentilerin olduğu Fransız stoper Raphael Varane, Real Madrid macerasının ardından 2021’de 40 milyon euroya İngiliz ekibine geldi. Kalede fahiş hatalar yapan ve İngiliz basını tarafından yerden yere vurulan kaleci Andre Onana için ise sezon başında tam 50 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Kamerunlu eldiven, özellikle Hakim Ziyech’in frikik golünde yaptığı hata nedeniyle eleştirilere hedef oldu. 

Manchester United'ta 212 milyon euroluk fiyasko! Yedikleri gol sayısı şok etti

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.