Mehmet Özdilek, Kenan Yıldız’a övgüler yağdırdı: Yeni bir yıldızımız doğdu

A Milli Takım, EURO 2024’ün ev sahibi Almanya ile hazırlık maçında karşılaştı. Milli Takım mücadeleden 3-2 galip ayrılırken karşılaşmaya damga vuran isimlerden biri de Kenan Yıldız oldu. Mehmet Özdilek, genç futbolcuya övgüler yağdırdı.

Mehmet Özdilek, Kenan Yıldız’a övgüler yağdırdı: Yeni bir yıldızımız doğdu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.11.2023
A+
A-

EURO 2024 biletini cebine koyan Milli Takımımız, dev turnuvanın provalarına ev sahipliği yapacak dünya devi Almanya’yla devam etti. Nefes kesen mücadelede Milli Takım, Almanya’yı 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Tribünde maçı takip eden Türk taraftarlar Milli Takım’a büyük destek verirken galibiyet gollerini Ferdi Kadıoğlu, Kenan Yıldız ve Yusuf Sarı kaydetti.

KENAN YILDIZ MAÇA DAMGA VURDU

Maça damga vuran isimlerin başında ise Kenan Yıldız geldi. A Milli Futbol Takımı’nda 3’üncü kez forma şansı bulan Kenan Yıldız, ilk golünü Almanya karşısında attı.

Opta’nın verilerine göre; Almanya filelerini havalandıran Kenan Yıldız (18 yaş 198 gün), A Milli Takım tarihinde 19 yaşına basmadan önce gol atan beşinci oyuncu oldu.

Mehmet Özdilek, Kenan Yıldız'a övgüler yağdırdı: Yeni bir yıldızımız doğdu

Galibiyet sonrası Mehmet Özdilek, TRT Spor’da hem karşılaşmayı hem de genç futbolcunun performansını değerlendirdi.

 Mehmet Özdilek’in açıklamaları şu şekilde: 

‘EN DEĞERLİ OYUNCUSUYDU’

‘Yeni bir yıldızımız doğdu diyebilirim. Kenan Yıldız, müthiş bir oyunla bence sahnenin en değerli oyuncusuydu.”

ALTAY BAYINDIR VE ABDÜLKERİM BARDAKCI YORUMU

“Altay Bayındır’ı da beğendim. İngiltere macerası Altay’ın kalecilik yeteneklerini geliştirmiş. Ayakları müthiş, oyuna değer kattı. Abdülkerim, hem Şampiyonlar Ligi, hem Galatasaray, hem de Milli Takım performansıyla savunmanın en etkili ve tecrübeli oyuncusu haline geldi. Ferdi’yi söylemiyorum çünkü zaten geçen sene itibari ile müthiş bir yükselişte.”

‘HER ŞEYİNİ VEREN OYUNCU GRUBU’

“Tek tek anlatmaya çalışırsak belki ismini unutacağımız oyunculara haksızlık yapmış olacağız. Bugün sahada her şeyini veren ve oynadığı oyundan keyif alan bir oyuncu grubu vardı. Hepsini yürekten tebrik ediyorum.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.