Tümer Metin’den Beşiktaş’a Sergen Yalçın önerisi! ‘Yüzde 100 gelmek ister’

Beşiktaş’ın eski futbolcularından Tümer Metin, Antalyaspor maçının ardından çarpıcı bir değerlendirmede bulundu. Tümer Metin, Sergen Yalçın’ın siyah-beyazlılarda göreve getirilmesi gerektiğini belirtti.

Tümer Metin’den Beşiktaş’a Sergen Yalçın önerisi! ‘Yüzde 100 gelmek ister’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.11.2023
A+
A-

Süper Lig’in 11’inci haftasında Antalyaspor’un Beşiktaş’ı 3-2’lik skorla mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Tümer Metin konuştu. Tivibu Spor’da Antalyaspor – Beşiktaş maçını değerlendiren Tümer Metin, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Beşiktaş’ta Burak Yılmaz konusunda tartışmalar devam ederken Tümer Metin şu değerlendirmede bulundu: “Boşuna sağa sola gitmesin kimse. Kime sorarsak sor aynı cevabı alacaksın. Beşiktaş’ın teknik direktörü belli. Başkan adaylarından Hasan Arat, Emre Kocadağ’ın adı geçiyor. Bizim zamanımızda yöneticiydi. O da aday olabilir. Kıymetli bir abimizdir. Bir de sayın Başkan Ahmet Nur Çebi ‘bırakacak mı, bırakmayacak mı’ gibi tartışmalarla durum ortada. Devam etti, güven oyu istedi. Kongereden de Ahmet Nur Çebi adı çıktı. Ben anlamam, başkan devam eder mi, etmez mi? Bildiğim kadarıyla iyi insandır ama bu Beşiktaş düzelir mi emin değilim. Sizin yönetiminizde düzelecek mi, orasından hiç emin değilim. Düzelmediğine dair işaretleri gördüm ben. Ahmet Nur Çebi adaylığını koymadı ve başkan adaylarından biri seçildi. Kime gideceksin hoca olarak?”

Sergen Yalçın ismini Beşiktaş’a öneren Tümer Metin, “Gideceğin tek adres var Sergen Yalçın! Başka birine gidemezsin, Sergen Yalçın’a gideceksin. Başka hiç kimseye gidemezsin. Eğrisini, doğrusunu tartışırız. Sergen Yalçın da eminim ki gelmek ister. Yüzde 100 gelmek ister. Hocanın bu takıma ne katacağını tartışırız” dedi.

Sergen Yalçın’ın göreve gelmesi halinde Beşiktaş’ın daha kötüye gitmeyeceğini belirten Tümer Metin, “Bundan kötüye gitme şansı yok. En azından bir silkeler. Bunu neden anlatıyorum? Burak Yılmaz’la antrenmana çıkmak var, Sergen Yalçın’la antrenmana çıkmak var. Benim bir derdim Burak’la. Oyuncu duymaz saygıyı, biliyorum orayı ben. Yönetim geldiğinde, değişiklik olduğunda, 2 hafta sonra görevde olmayacağını bildiğin bir adama yüzde 100’le antrenman yapmazsın. O da bugünkü maçın görüntüsünü ortaya çıkarır. Sergen Yalçın’a gideceksin mecbur, niye gitmiyorsun Sergen Yalçın’a? Şimdi niye takımın başına getirmiyorsun?” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.