Serel Yereli Aleyna Tilki’yle olan yazışmaları ifşa etti! Özel mezarlık detayı olay oldu

Türkiyeyi terk ederek kariyeri için İngiltereye yerleşen Serel Yereli Aleyna Tilki ile WhatsApp konuşmalarını yayınladı. Aleyna Tilkinin “Özel mezar yaptıracağım” sözleri ise okuyanları şaşırttı.

Serel Yereli Aleyna Tilki’yle olan yazışmaları ifşa etti! Özel mezarlık detayı olay oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.08.2023
A+
A-

Serel Yereli yakın arkadaşı Aleyna Tilki ile olan yazışmaları ifşa etti. Genç şarkıcının “Kendime özel mezar yaptıracağım” sözleri gündem oldu.

İNGİLTERE’YE YERLEŞTİ

2016-2017 yılları arasında yayınlanan ‘Bodrum Masalı’ dizisinde ‘Alara’ karakteri ile adından söz ettiren Serel Yereli, Türkiye’yi terk ederek İngiltere’ye yerleşti. Genelde cesur pozlarıyla gündem olan Serel Yereli, bu kez yakın arkadaşı ünlü popçu Aleyna Tilki ile dikkat çekti.

“ÖZEL MEZARLIK YAPTIRACAĞIM”

Serel Yereli, Aleyna Tilki ile yazışmalarının bir kısmını hikayede paylaştı. Aleyna Tilki’nin kendisine özel mezarlık yaptıracağını söylediği ve “Sana da yapayım güzel bir yer” dediği mesaj okuyanları şaşırttı. Yereli ise “Sen seç beğen al, ben yatarım” yazdı. Tilki bu mesajlaşmayı paylaşarak “‘Yanlış anlaşılma olmasın, yaşarken kendimi hor kullanırım ama ölüme saygım sonsuz” notunu düştü.

Zehra Yaşık Editör Haberler.com – Magazin Serel Yereli Aleyna Tilki Magazin Yaşam Haberler

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.