Fenerbahçe’de Magdalena Stysiak şov yaptı! Eda Erdem Dündar parmak ısırttı

Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi’nin 5’inci haftasında Beşiktaş Ayos’u set vermeden devirdi. Sarı-lacivertlilerde Magdalena Stysiak ile Eda Erdem Dündar’ın performansı galibiyette başrol oynadı.

Fenerbahçe’de Magdalena Stysiak şov yaptı! Eda Erdem Dündar parmak ısırttı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 31.10.2023
A+
A-

Vodafone Sultanlar Ligi’nin 5’inci haftasında Fenerbahçe Opet, Beşiktaş Ayos ile karşı karşıya geldi. TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan maçta sarı-lacivertliler rakibini set vermeden mağlup etti.

Fenerbahçe Opet’in galibiyetinde Eda Erdem Dündar ile Magdalena Stysiak’ın performansı etkili oldu. Sarı-lacivertlilere galbiiyeti getiren setler 25-22, 26-24 ve 25-10 şeklinde sonuçlandı.

F.BAHÇE’DEN 4’ÜNCÜ ZAFER

Sultanlar Ligi’nde şampiyonluk favorileri arasında yer alan Fenerbahçe Opet, Beşiktaş’ı mağlup ederek 5’inci haftada 4’üncü galibiyetini aldı. Beşiktaş Ayos ise 4’üncü kez parkeden mağlup ayrıldı.

STYSIAK FIRTINASI

Fenerbahçe Opet’in Beşiktaş Ayos karşısındaki galibiyetinde Magdalena Stysiak’ın performansı dikkat çekti. Yıldız voleybolcu, maçı 14 sayıyla tamamladı ve en skorer oyuncu unvanının sahibi oldu. Sarı-lacivertlilerde Aslı Kalaç ile Eda Erdem Dündar da etkili performans gösterdi.

Eda Erdem Dündar, Beşiktaş’a karşı 13 sayılık performansıyla hayran bıraktı. Aslı Kalaç ise dev maçı 8 sayıyla tamamladı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.