Beşiktaş’ta seçim tarihi değişti! Erkene alındı

Beşiktaş Kulübü, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın 26 Kasım’da yapılacağını, çoğunluk sağlanamaması halinde 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirileceğini açıkladı.

Beşiktaş’ta seçim tarihi değişti! Erkene alındı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.10.2023
A+
A-

Beşiktaş’ta Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirilme tarihleri erkene çekildi. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, “Kulübümüzün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirilme tarihleri, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda görülen lüzum üzerine öne çekilmiştir” denildi.

Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 25 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecektir. 25 Kasım Cumartesi günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 2 Aralık Cumartesi günü yapılacaktır.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü yapılacaktır. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecektir.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.