Ankara’daki patlamanın ardından siyasilerden tepkiler

Ankara’da İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bombalı saldırı girişiminde bulunuldu. Yapılan terör saldırısının ardından siyasilerden tepkiler peş peşe geldi.

Ankara’daki patlamanın ardından siyasilerden tepkiler
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.10.2023
A+
A-

Ankara’da İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bombalı terör eyleminde bulunuldu. Patlamanın ardından bölgede silahlı çatışma çıktı. TBMM Çankaya kapısına da yakın bir noktada duyulan patlama sesi nedeniyle Atatürk Bulvarı trafiğe kapatıldı. Özel harekat polisleri de olay yerine intikal etti. İtfaiye ve sağlık ekipleri de olay yerinde bulunuyor.

Yapılan terör saldırısı sonrasında siyasilerden peş peşe tepkiler geldi.

Ankara'daki patlamanın ardından siyasilerden tepkiler

BAKAN IŞIKHAN: TERÖRLE MÜCADELEMİZDE KARARLIYIZ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medyadan terör saldırısına ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Ankara’da İçişleri Bakanlığımız önünde, hain teröristlerce gerçekleştirilen bombalı saldırıda yaralanan kahraman emniyet mensuplarımıza acil şifalar diliyorum.

Terörle mücadelemizde kararlıyız ve sonuna kadar sürdüreceğiz.”

Ankara'daki patlamanın ardından siyasilerden tepkiler

BAYRAKTAR: ALÇAK SALDIRIYI LANETLİYORUM

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın sosyal medya paylaşımı şu şekilde: 

“Ankara’da İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleştirilen hain terör saldırısında yaralanan kahraman polislerimize acil şifalar diliyor, birliğimize ve kardeşliğimize kast eden bu alçak saldırıyı lanetliyorum.”

KILIÇDAROĞLU: GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE’M

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun terör saldırısı sonrası sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

Ankara’da meydana gelen hain terör saldırısında yaralanan emniyet mensuplarımıza acil şifalar diliyorum. Terör bir insanlık suçudur. Kimden ve nereden gelirse gelsin ülke olarak hep beraber mücadele edeceğiz, hain emellere asla fırsat vermeyeceğiz! Geçmiş olsun Türkiye’m

Ankara'daki patlamanın ardından siyasilerden tepkiler

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ: SORUŞTURMA GENİŞ ÇAPLI SÜRDÜRÜLECEKTİR

“İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyorum. Yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum.

Hain saldırı ile ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal adli soruşturma başlatılmıştır. Olayla ilgili görevlendirilen Başsavcıvekili koordinasyonunda soruşturma tüm yönleriyle geniş çaplı şekilde sürdürülecektir.

Bu saldırılar Türkiye’nin terörle mücadelesine hiçbir şekilde engel olamayacaktır. Terörle mücadelemiz daha da kararlı bir şekilde devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Ankara'daki patlamanın ardından siyasilerden tepkiler

BAKAN YUMAKLI: DEVLETİMİZ TERÖRE ASLA GEÇİT VERMEYECEK

“Ankara’da Emniyet Genel Müdürlüğümüz önünde gerçekleştirilen hain terör saldırısını lanetliyor, yaralalanan polis memurlarımıza acil şifalar diliyorum.

Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alanlar bilmelidir ki! Devletimiz ve aziz milletimiz teröre asla geçit vermeyecektir.”

BAKAN URALOĞLU: TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜN KÖKÜNÜ KAZIYACAK, DURMAYACAĞIZ

“Ankara Kızılay’da alçak teröristlerce gerçekleştirilen saldırıyı ve terörün her türlüsünü lanetliyorum.

Yaşanan çatışmada yaralanan iki kahraman polis memurumuza acil şifalar diliyorum.

Ülkemizin huzur ve güvenliği için hainlerle mücadele etmeye kararlılıkla devam edeceğiz. Terörün her türlüsünün kökünü kazıyacak; durmayacağız!”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.