Son dakika… MSB kaynaklarından Gazze açıklaması: TSK yardım ve tahliyeye hazır

MSB kaynaklarından yapılan açıklamada, ‘TSK yardım ve tahliyeye hazır. Hem insani yardım hem de tahliyeye hazırız.’ ifadeleri kullanıldı.

Son dakika… MSB kaynaklarından Gazze açıklaması: TSK yardım ve tahliyeye hazır
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.10.2023
A+
A-

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; 1 Ocak’tan itibaren birliklerimize 400 taciz ve saldırı gerçekleştirilmiştir. Anında ve misliyle verilen karşılık ile 26’sı son bir haftada olmak üzere bin 272 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

El-Ehli Baptist Hastanesi’nin vurularak çoğunluğu çocuk ve kadınlardan oluşan masum sivillerin uluslararası hukukun ve en temel insani değerlerin hiçe sayılarak katledilmesi tüm insanlığın bittiği noktadır.

Irak ve Suriye’nin kuzeyi dahil son bir haftada etkisiz hale getirilen 42 terörist ile birlikte bu yıl içerisinde toplam bin 682 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

TSK, Türkiye ve KKTC’nin hak, alaka ve menfaatlerini azim ve kararlılıkla korumaya devam ediyor. Bu kapsamda Deniz Kuvvetlerimiz, Doğu Akdeniz’de yeterli sayıda gemiyle keşif gözetleme, sancak/varlık gösterme ve eğitim/tatbikat faaliyetlerini kararlılıkla sürdürüyor.

(Filistin’e yardım) Türk Silahlı Kuvvetleri verilecek direktifler doğrultusunda hem insani yardım hem tahliye konusunda görev almaya hazırdır.

Gazze için 13-14 Ekim’de üç adet A400M uçağımız ile yardımlar Mısır’a ulaştırılmıştır.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.