Son dakika: İsveç’in NATO onayı Resmi Gazete’de

İsveç’in NATO’ya katılım protokolünün onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun, Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Son dakika: İsveç’in NATO onayı Resmi Gazete’de
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.01.2024
A+
A-

İsveç’in NATO’ya katılım protokolünün onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun, 25 Ocak 2024 tarihli Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı. 3 madde olarak yayınlanan kanunda, “1. 5 Temmuz 2022 tarihinde Brüksel’de imzalanan ‘Kuzey Atlantik Antlaşmasına İsveç Krallığının Katılımına İlişkin Protokol’ün onaylanması uygun bulunmuştur. 2. Bu Kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer. 3. Bu Kanun hükümlerini Cumhurbaşkanı yürütür” belirtildi.

Son dakika: İsveç'in NATO onayı Resmi Gazete'de

CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy, “Özellikle konu kongre ve Türkiye olunca son dönemdeki trendi biliyoruz. Şöyle bir laf vardır, haber gelmiyorsa bu iyi haberdir. Benim anladığım şey şu, Türkiye’yi öven ya da F-16 hakkına konuşmak istemiyorlar Türk gazetecilere. Dün Türkiye’yi eleştirmek için hiçbir fırsatı kaçırmayan Menendez’in bile ‘Türkiye iyi bir ortak’ demesi her şeyi gösteriyor. Yaşanan gelişmeler olumlu gözüküyor. Türkiye ve kongre ilişkileri başlamışken Flake gibi güçlü bir karakterin Türkiye’ye gelmesi oldukça önemliydi. Eski bir senatör olarak Flake’in de önemli bir çalışması olmuş” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.