SON DAKİKA: Galatasaray, Sacha Boey’in ayrılığını KAP’a bildirdi! İşte bonservis bedeli

Son dakika Galatasaray haberlerine göre, Galatasaray, Sacha Boey’in ayrılığını KAP’a bildirdi! İşte bonservis bedeli

SON DAKİKA: Galatasaray, Sacha Boey’in ayrılığını KAP’a bildirdi! İşte bonservis bedeli
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.01.2024
A+
A-

Sacha Boey’in Bayern Münih’e transferi resmiyet kazandı. Sarı-kırmızılılar, Boey’in Bayern Münih’e bonservisiyle Bayern Münih’e transfer olduğunu duyurdu. Galatasaray, Sacha Boey’den 30 milyon euro net ve 5 milyon euroluk bonus elde edecek. Ayrıca Bayern Münih ve Galatasaray arasında hazırlık maçı düzenlenecek.

Galatasaray’dan KAP’a yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel Futbolcumuz Sacha Boey’nin kesin transferi konusunda FC Bayern München AG ile anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre transfer gelirimiz net 30.000.000 Euro olup FC Bayern München AG, Şirketimize net 5.000.000 Euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir.

Ayrıca futbolcunun başka bir kulübe transfer olması durumunda FC Bayern München AG gerçekleşmeyen şarta bağlı bonusların tamamını şirketimize ödeyecektir.

Buna ek olarak iki tane hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşılmış olup FC Bayern München AG, müsabakalar kapsamında gerçekleşecek kârın %50’sini Şirketimize ödeyecektir.

SON DAKİKA: Galatasaray, Sacha Boey'in ayrılığını KAP'a bildirdi! İşte bonservis bedeli

Galatasaray’dan yapılan veda açıklamasında “Beraber yaşadığımız tüm güzel anları, kazandığımız zaferleri ve mutlulukları her zaman hatırlayacağız! Kariyerindeki yeni yolculuğunda başarılar Sacha! Her şey için teşekkürler!” denildi.

SACHA BOEY’DEN VEDA SÖZLERİ

Galatasaray’dan Bayern Münih’e transfer olan Fransız yıldız Sacha Boey, ayrılığın ardından açıklamalarda bulundu. Boey, “Bu benim için bir hayalin gerçekleşmesi. Bayern gibi büyük bir kulüpte oynamak benim için bir onur. Yeni takımımı ve gelecekte bu harika oyuncularla oynamayı gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum.” açıklamasında bulundu.

 

TÜRKİYE REKORU SACHA BOEY’DE

Sacha Boey, 30 milyon euroluk bonservis bedeliyle Türkiye bonservis rekorunu kırdı. Sacha Boey’den önce Cenk Tosun, 22 milyon 500 bin euro ile Beşiktaş’tan Everton’a transfer olmuştu. Fenerbahçe’nin unutulmaz oyuncularından Elvir Baljic ise 21 milyon euro bedelle Real Madrid’in yolunu tutmuştu.

SON DAKİKA: Galatasaray, Sacha Boey'in ayrılığını KAP'a bildirdi! İşte bonservis bedeli

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.