Panathinaikos’ta Fatih Terim çılgına döndü, polisler devreye girdi!

Yunanistan Süper Ligi’nin 20’nci haftasında Fatih Terim yönetimindeki Panathinailos, PAOK’a konuk oldu. Karşılaşmanın 44’üncü dakikasında saha kenarı karıştı.

Panathinaikos’ta Fatih Terim çılgına döndü, polisler devreye girdi!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.01.2024
A+
A-

Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi’nin 20’nci haftasında PAOK deplasmanında sahaya çıktı. Heyecan dolu karşılaşmanın ilk devresinin son anlarında tansiyon çok yükseldi.

Zorlu müsabakanın 43’üncü dakikasında Taison’ın pasında Despedov fileleri havalandırdı. Bu golle birlikte PAOK, rakibi karşısında 1-0’lık üstünlüğü yakaladı.

PAOK’un 43’üncü dakikada Despedov ile bulduğu golden sonra saha kenarında tansiyon çok yükseldii. Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, hakemin gol kararına çok sinirlendi ve saha kenarında büyük bir gerilim yaşandı.

Panathinaikos ile PAOK’un yedek kulübelerindeki olaylara polis müdahale etti. Panathinaikos Yardımcı Antrenörü Necati Ateş, yaşananların ardından sarı kartla cezalandırıldı.

BAKASETAS’IN İLK GOL SEVİNCİ

Fatih Terim’in raporu doğrultusunda transferde çalışmalarını hızlandıran Panathinaikos’un yeni takviyesi ilk antrenmanına çıktı.

Bu golle birlikte Panathinaikos, Fatih Terim döneminde Yunanistan’da ilk kez mağlup olduğunu dile getirdi.

ZIRVE PAOK’UN

Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos’un PAOK’a mağlubiyeti sonrası Yunanistan Süper Ligi’ndeki puan durumunda sıralamada da değişti. Fatih Terim yönetindeki Panathinaikos, 44 puanda kaldı ve 3’üncü sırada yer aldı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.