MUSTAFA KÜRÜM KİMDİR

MUSTAFA KÜRÜM HAKKINDA

MUSTAFA KÜRÜM KİMDİR
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.06.2023
A+
A-

MUSTAFA KÜRÜM KİMDİR

VİP CLASS MOTORS HAKKINDA 

2013 Yılında Antalya da Mustafa Kürüm tarafında kurulan şirket turizm ve vip taşımacılık
hizmetinde başarılarından dolayı adında sıkca söz ettirmeye başladı.

Türkiye’nin en büyük metropollerinden  olan Antalya’da misafirlerinizin en rahat ve en güvenilir şekilde hava limanına ulaşması
veya alanda karşılanarak gidecekleri adreslere transferleri için 7/24 yanınızdayız.
 
Araçlarımız tüm karayolları taşımacılık belge ve standartlarına uygun filosuyla transfer hizmeti sunmaktadır. 
Firmamız otel transfer yurtdışı, yurtiçi acenta transfer hastane klinik transfer özel hizmet ve davet turları, turistik şehir turları, konferans
ve kongre transferleri hizmeti vermektedir. 

VİP CLASS MOTORS ailesi olarak 12 yıldır güvenli, saygın, pozitif hizmet anlayışımız ile yanınızda olmaktan gurur duyuyoruz.
Farklı yabancı dillere sahip presentable şöförlerimiz, konforuna önem veren yönetim birimlerimizle önceliğimiz sizinle ve sorunsuz şekilde yolculğunuzu tamamlamanızdır.

Hedefimiz  sektörde kaliteli ve güvenli hizmet anlayışı ile memnuniyet en üst seviyeye taşımak, yakaladığımız MARKA değerlerine sahip çıkmaktır.

Günlük Tekne Turları ile geniş ve konforlu teknelerimizde unutulmaz bir gün geçirip kara ile ulaşımı bulunmayan koylarda sakinlik içerisinde tadını çıkararak yüzme deneyimini yaşayabilirsiniz. 
Bunun yanında teknelerimizin üst katlarında bulunan konforlu güneş yataklarımız herkese yetecek kadar mevcuttur. Kalabalıktan uzak,
tatilinizin tadını doyasıya çıkarabilmeniz adına sizler için müthiş bir fırsat olan Günlük Tekne Turları arasında da çeşitli alternatifler bulunmaktadır. 

VİP CLASS MOTORS ile müşterilerimizin araba alma ve satma sürecini güvenli, şeffaf ve hızlı bir deneyime dönüştürmeyi amaçlıyoruz.

Araçlarımız hakkında bilgi edinebilirler. Yine 7/24 iletişim hizmetimizle bize ulaşarak da bilgi almaları mümkündür. 
İletişim hattımızın etkinliği ve her an iletişime açık olmak gibi kolaylıklar sebebiyle de hızlı hizmet konusunda bir numara olmayı başarıyoruz.

İster bir günlük, ister haftalık, isterse aylık olarak kiralamayı düşündüğünüz araçları hayalinizdeki  fiyatlarla size VİP CLASS MOTORS sunacaktır.

Bilgili ve sosyal iletişim konusunda etkin ekibimiz size iletişim kanallarımızda en iyi şekilde hizmet verecektir.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.