Mahmut Tuğrul Ağsu Kimdir

Mahmut Tuğrul Ağsu Kimdir
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.02.2024
A+
A-

17 Mayıs 1981 tarihinde Sarıkamış’ta doğdu.

Atatürk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu olan Ağsu, aynı zamanda Girne Amerika Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği eğitimi alarak, eğitim hayatına uluslararası bir perspektif kattı.

Bodrum’un güzelliklerine ve potansiyeline olan inancıyla, müteahhitlik alanında kendine sağlam bir yer edinen Ağsu, kent dokusuna değer katma arzusuyla çalışmalarını sürdürmektedir. İnşaat sektöründeki başarıları, sadece yapılarıyla değil, aynı zamanda sanat ve edebiyatla da iç içe olan Ağsu’nun kalemindeki şiir ve yazılarıyla da kendini göstermektedir.

Evli ve bir erkek çocuğu babası olan Mahmut Tuğrul Ağsu, ailesine duyduğu sevgi ve sorumluluk duygularını her daim ön planda tutarak, aile yaşantısında da başarılı bir denge kurmuştur.

Ağsu, çok dilli bir birey olarak, İngilizce, Rusça ve Arapça gibi dillerde de kendini ifade edebilme yeteneğiyle dikkat çekiyor. Bu dil becerisi, hem iş dünyasında hem de siyaset sahnesinde uluslararası ilişkiler kurma konusunda ona avantaj sağlıyor.

Siyasi arenada daha önce İyi Parti’nin meclis üyesi adayı olarak Bodrum Gümüşlük’ten hizmet veren Ağsu, vizyoner bakış açısıyla ve toplumu bir araya getirme isteğiyle tanınmaktadır. Ağsu’nun liderlik ve hizmet anlayışı, Bodrum’un geleceğine ışık tutma hedefiyle birleşerek, onu önemli bir kamu figürü haline getirmektedir.

Şirin yüzlü insanların tebessümü,
Merhabasıdır.
Merhaba;
Sohbetime ses olan sana
Merhaba;
Sazıma söz olan yanına
Merhaba ;Umudu olanlara
Merhaba ;Cesurlara
Korkmayanlara merhaba
Merhaba Ay ve Güneş,
Güneşe feyz olan güzel
Sanada merhaba
Fikri,gönlü gülden olana merhaba
Ey yağız,
Ey delikanlım merhaba
Güleç yüz, aydınlık
Dili bal,
Gönlü petek
Umudum
Yarınım sensin çocuk
Merhaba , Mahmut Tuğrul Agsu
Merhaba , Mustafa Kemaller
Merhaba !

Bağımsız Türkiye Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mahmut Tuğrul Ağsu’nun sosyal medya hesapları;

https://www.instagram.com/mahmuttugrulagsu1981/

https://www.facebook.com/mtugrulagsu1981

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.