‘Gelecek sizlere emanet’

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

‘Gelecek sizlere emanet’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.11.2023
A+
A-

Bakan Tekin mesajında öğretmenlere seslenerek “Türkiye Yüzyılı’nın şafağında, kendini yeni neslin inşasına adamış, ufukta görünen aydınlığı ellerinde büyüten siz değerli çalışma arkadaşlarım, Öğretmenler Günü’nüzü kutluyorum. Değerlerimize bağlı kalarak evrensel düşünen, çağı yakalayan dürüst ve çalışkan nesil, yani güzel vatanımızın geleceği sizlere emanettir” ifadelerine yer verdi.  

Eğitim öğretimin en ağır mesuliyetinin öğretmenlerde olduğunu belirten Tekin, “Biz, bu mukaddes görevin ortaya çıkardığı ihtiyaçlarınızın farkındayız. İmkânları sizlerin hizmetine sunmak bizim mesuliyetimiz. En iyi şartlarda, güvenlik içinde görevinizi ifa etmeniz için elimizden geleni yapmakta kararlıyız. Zihninizin, gönlünüzün ferah ve aydınlık kalması adına mesleki itibarınızı korumak ve yüceltmek, maddi imkânlarınızı iyileştirmek ve teknolojik gelişmeleri sizlere sunmak için çalışmalarımızı istikrarlı biçimde sürdürdüğümüzü bilmenizi isterim” diye konuştu. 

Minnet kampanyası

MEB, 24 Kasım için “Eğitim Neferlerine Minnet” kampanyası başlattı. Ulaşımdan sağlığa kadar farklı alanlarda sunulan kampanyalar, ogretmeniz.meb.gov.tr/kampanya/ adresinden görülebiliyor.

MEB’den yeni platform

MEB, öğretmenlere ait çalışmaların, iyi uygulama örneklerinin paylaşıldığı dergi, video kanalı ve internet sitesini hayata geçirdi. Dijital olarak yayımlanan “Öğretmeniz” dergisi, tamamen öğretmenlere ait içeriklerden oluşuyor. Sosyal medya kanalında öğretmenlerin anlatımıyla hazırlanmış video içerikleri, internet sitesinde de video içerikler ve dergi sayıları yer alacak.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.