Gaziantep’te Feci Kaza: 2 Ölü, 6 Yaralı

Gaziantep’te Feci Kaza: 2 Ölü, 6 Yaralı

Gaziantep’te Feci Kaza: 2 Ölü, 6 Yaralı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.06.2024
A+
A-

Gaziantep’te Feci Kaza: 2 Ölü, 6 Yaralı

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde Mücahitler Mahallesi Karşıyaka Alt Geçidi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen korkunç kaza, bir minibüsün kontrolünden çıkması sonucu yaşandı. İddialara göre, minibüs önce bir motosiklete çarptı, ardından kaldırımdaki yayaların arasına daldı. Kazada 6 ve 16 yaşındaki iki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Şerif Muhammed idaresindeki minibüsün kontrolden çıkmasıyla gerçekleşen bu feci olayda 2’si ağır olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk etti.

Ne yazık ki, hastaneye kaldırılan yaralılardan Reyyan Ali (16) ile Nazlı Batran (6) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda tamamlanan işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.

Kazada minibüs şoförü gözaltına alınırken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Gaziantep halkının başı sağ olsun.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.