Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinde tartışma yaratan pozisyon!

Kadın Futbol Süper Ligi’nin 11. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadeleden sarı-lacivertli ekip 3-2 galip ayrılırken hakem kararları tartışmaları beraberinde getirdi. İşte detaylar…

Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinde tartışma yaratan pozisyon!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.11.2023
A+
A-

Kadın Futbol Süper Ligi’nin 11. haftasında derbi heyecanı yaşandı. Fenerbahçe sahasında ağırladığı Beşiktaş’ı 3-2 mağlup etti.

İLK KEZ KADIKÖY’DE

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, ilk kez Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde sahaya çıktı. Erkek futbolunda milli aranın yaşandığı dönemde sahasında ağırladığı Beşiktaş’ı 3-2 mağlup eden Fenerbahçe, ligdeki 9. galibiyetini alarak puanını 27’ye yükseltti.

OFSAYT POZİSYONU TARTIŞMA YARATTI

Mücadelenin 56. dakikasında karşılaşma Fenerbahçe’nin 2-1’lik üstünlüğü ile devam ederken tartışmaları beraberinde getiren bir an yaşandı. Görüntüdeki pozisyonda sağ kanattaki oyuncu için ofsayt bayrağı kalktı.

?Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde tartışma yaratan pozisyon!

DİKKAT ÇEKEN GOL

Karşılaşmada uzatma dakikalarının son bölümünde 3-1 Fenerbahçe üstünlüğü varken Beşiktaş’ın 90+5. dakikada skoru 3-2’ye getiren golü büyük tartışma yarattı. Fenerbahçe’nin kalecisi Göknur Güleryüz, elinde tuttuğu topu oyuna sokmaya hazırlanırken Beşiktaş’ta Donjeta Halilaj, topa kafayla dokundu ve önüne düşmesi sonucunda yaptığı vuruşla da skoru 3-2’ye getirdi. Kaleci Göknur Güleryüz’ün şaşkınlığına rağmen ağlara giden top, maçın hakei Asen Albayrak tarafından gol şeklinde değerlendirildi.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde tartışma yaratan pozisyon!

FENERBAHÇE’DEN KARARLARA TEPKİ

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı’nın resmi hesabından maçtaki kararlara ilişkin bir tepki paylaşımı geldi. Yapılan paylaşımda, “Haksız kararlar, olan & olmayan ofsaytlar, … daha niceleri! Fenerbahçe arması ve Şükrü Saracoğlu Stadı olunca zaman, mekan, kadın ve erkek takımları fark etmiyor” ifadeleri kullanıldı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.