Fatih Terim, Panathinaikos’ta ilk antrenmanına çıktı!

Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos’un yeni teknik direktörü ilk antrenmanına çıktı.

Fatih Terim, Panathinaikos’ta ilk antrenmanına çıktı!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.12.2023
A+
A-

Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Fatih Terim, Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos ile sözleşme imzaladı. Tecrübeli teknik direktör, Panathinaikos’la sözleşme imzaladıktan sonra ilk antrenmanına çıktı.

Fatih Terim’in ilk antrenmanında futbolcuların tecrübeli teknik direktöre büyük ilgi gösterdiği öğrenildi. Fatih Terim’in ilk antrenmanında futbolcularıyla tanıştığı aktarıldı.

TERİM: ŞAMPİYON YAPMAYA GELDİM

Panathinaikos ile sözleşme imzalayan Fatih Terim, Atina’daki ilk açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Panathinaikos uzun zamandır şampiyon olamıyor. Ben buraya Panathinaikos’u şampiyon yapmaya geldim. Ben imzaları sadece kalemle atmam kalbimle atarım. Panathinaikos’ta da bu şekilde çalışacağımı düşünüyorum.”

TERİM’İN EKİBİ BELLİ OLDU

Fatih Terim’in Panathinaikos’taki yardımcıları netlik kazandı. 70 yaşındaki teknik direktörün ekibinde Mert Çetin, Necati Ateş, Eray Sözen ve Tuğberk Tanrıvermişt’in yer aldığı öğrenildi.

MAAŞI BELLİ OLDU

Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos’la 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Terim’in maaşı da belli oldu. Yunan basınında yer alan habere göre; 70 yaşındaki teknik direktörün sezon sonuna kadar 450 bin euro alacağı öğrenildi. Fatih Terim’in gelecek sezon ise maaşının 900 bin euro olduğu kaydedildi.

Fatih Terim’in Panathinaikos’ta bonuslar hariç 1,5 yıllık süreçte 1 milyon 450 bin euro garanti ücret alacağı aktarıldı. 70 yaşındaki teknik direktörün sözleşmesinde bonus maddelerinin de yer aldığı vurgulandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.