Emine Erdoğan’dan, ‘Dünya Habitat Günü’ programına tebrik mesajı

Azerbaycan’da gerçekleştirilen Dünya Habitat Günü programına, tebrik mesajı gönderen Emine Erdoğan, Dünya Habitat Günü programının uluslararası iş birliğini güçlendirmeye ve sonuçlarının daha iyi bir gelecek inşa etmeye vesile olmasını temenni ediyorum. dedi.

Emine Erdoğan’dan, ‘Dünya Habitat Günü’ programına tebrik mesajı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.10.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Azerbaycan’da gerçekleştirilen Dünya Habitat Günü programına, tebrik mesajı gönderdi. 

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Dünyayı herkesin refahı için sağlıklı, daha yaşanabilir ve sürdürebilir bir yer haline getirmeye küresel Sıfır Atık hareketi ile söz verdik. Dönüşümün ve değişimin ilk adımı ise güvenli ve temiz kentlerden geçiyor. Bu amaçla bu sene kardeş ülkemiz Azerbaycan’da gerçekleştirilen Dünya Habitat Günü programının uluslararası iş birliğini güçlendirmeye ve sonuçlarının daha iyi bir gelecek inşa etmeye vesile olmasını temenni ediyorum. Fikirleri ve önerileriyle katkı sunan tüm temsilcileri kutluyor, programın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Dünyayı herkesin refahı için sağlıklı, daha yaşanabilir ve sürdürebilir bir yer haline getirmeye küresel #SıfırAtık hareketi ile söz verdik.

Dönüşümün ve değişimin ilk adımı ise güvenli ve temiz kentlerden geçiyor.

Bu amaçla bu sene kardeş ülkemiz Azerbaycan’da gerçekleştirilen… https://t.co/6CvLWfWw5s

— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) October 2, 2023

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.