Dünyaca ünlü şarkıcının koruması İsrail ordusu için savaşacak

ABD’li şarkıcı Taylor Swift’in kişisel korumasının İsrail ordusuna katıldı.

Dünyaca ünlü şarkıcının koruması İsrail ordusu için savaşacak
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.10.2023
A+
A-

Henüz bu ayın ilk haftasında rekor kıran dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift Eras turnesinin konser filmi sinemalara çıkmadan 100 milyon dolardan fazla sattı. Filmin distribütörü AMC, küresel ön bilet satışlarının 100 milyon doları aştığını belirterek, “ilk duyurulduğu andan itibaren talebin inanılmaz olduğunu” söyledi. AMC, filmin bir günlük en yüksek satış rekorunu kırmasının 24 saatten az sürdüğünü belirtti.

3 KASIMDA TÜRKİYE’DE

Swift’in 2024’ün sonlarına kadar devam etmesi planlanan dünya turnesi, gelmiş geçmiş en popüler turne olma yolunda ilerliyor. Elton John’un turnesinde bilet satışları 900 milyon dolara ulaşmıştı. Eras turnesinin filmi önümüzdeki Cuma günü 100’den fazla ülkede sinemalarda gösterime girecek. Film, Türkiye’de 3 Kasım’da gösterimde olacak.

Dünyaca ünlü şarkıcının koruması İsrail ordusu için savaşacak

KORUMASI İSRAİL ORDUSUNA KATILDI

Öte yandan Swift’in neredeyse hiçbir yerde yanından ayrılmayan İsrailli koruması, ülkesine dönerek orduya katıldı. Uzun yıllardır İsrail Savunma Kuvvetleri’nin (IDF) bir üyesi olan koruma, sosyal medya hesabından askeri üniformasıyla verdiği pozu yayınlayarak ‘İsrail’in yanındayım. Olması gereken sadece tek Yahudi devletinin yanında durmak olmamalı, insanlığın yanında olunmalı. ABD’de çok güzel bir hayatı geride bıraktım. Rüya gibi bir işim, ailem dediğim harika arkadaşlarım ve çok rahat bir evim vardı. Buraya gelmek zorunda değildim. Ama aileler katledilirken ve canlı canlı yakılırken sessizliğin tarafında olamazdım’ değerlendirmesinde bulundu.

Dünyaca ünlü şarkıcının koruması İsrail ordusu için savaşacak

GAZZE’DE SON DURUM

Savaşın on üçüncü gününde Gazze’de yaşamını yitirenlerin sayısı 3 bin 500’ü aştı. Filistinli yetkililer, yalnızca El Ehli hastanesinde 471 insanın can verdiği Gazze’de 12 bin kişinin de yaralandığı bilgisini verdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.