‘Dilek Taşı’nın Figen’i Hazal Subaşı: Hapishane sahnelerinden çok etkilendim!

Oyuncu Hazal Subaşı, Salih Bademci ve Ozan Dolunay ile başrolü paylaştığı Kanal D dizisi ‘Dilek Taşı’ hakkında konuştu. İzmir’den İstanbul’a gelip Miss Turkey 2015 yarışmasında üçüncü seçilen tescilli güzel, Bir insanda sizi neler etkiler? sorusunu cevapladı ve aşkın tanımını yaptı.

‘Dilek Taşı’nın Figen’i Hazal Subaşı: Hapishane sahnelerinden çok etkilendim!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.10.2023
A+
A-

Kanal D’nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Dilek Taşı’nda ‘Figen’ karakterine hayat veren Hazal Subaşı, Hello dergisinin yeni sayısına konuk oldu.

“ÇOK AĞIR AMA SAMİMİ”

“İlk kez bir dönem dizisinde rol alıyorsunuz. 1980’lerde geçen dizide oynamak size neler katıyor?” sorusuna güzel oyuncu, “1980’ler Türkiye’nin sınandığı, zor bir zaman dilimi. Büyük acıların ve herkesin hayat mücadelesi içinde savrulduğu yıllar. Hep merak ettiğim, okuduğum kadarıyla hakim olmaya çalıştığım bir dönemi, bu proje sayesinde daha da hissederek yaşama fırsatım oldu. Günümüze baktığımızda, o zamanın şartları belki çok daha ağır ama içinde ayrı bir samimiyet de var” yanıtını verdi.'Dilek Taşı'nın Figen'i Hazal Subaşı: Hapishane sahnelerinden çok etkilendim!

“FİGEN SADECE KALBİYLE KONUŞUYOR”

Hazal Subaşı, rolüne nasıl hazırlandığını anlattı.

Figen’i gerçekten anladığım ve ifade etmek istediğim bir yerden resmediyorum. Fikirlerini beyan etmekten çekinmeyen bir karakter olmakla beraber, içinde bulunduğu durum, bazen sözlerin bile yetersiz kaldığı bakışlarıyla anlam bulduğu bir hayat. Hesapsız, kitapsız, sadece kalbiyle konuşuyor. Dilek Taşı konusu, hikâyenin geçtiği dönem sebebiyle duygu yoğunluğu olan bir proje. Bu yüzden zaman zaman sahnelerde konuyu içselleştirdiğim anlar oluyor ve derinden etkileniyorum. İkinci bölümde yer alan hapishane sahneleri beni çok etkilemişti. Bir babanın kızına duyduğu özlem, çaresiz bekleyişi, kızına kavuşma isteği ve Figen’in bu duruma yaklaşımı beni inanılmaz duygulandırmıştı.

“SABİT FİKİRLİ İNSANLARDAN UZAK DURUYORUM”

Genç oyuncu, “Bir insanda sizi neler etkiler ve ne soğutur?” sorusuna, “Bir insanda beni en çok dürüstlük, şeffaflık, merhamet duygusu etkiler. Kendini geliştirme konusunda açık fikirli, hayattan keyif alan insanları da seviyorum. Samimi olmayan, kalbini hissetmeyen, hislerini yaşamaktan kaçan, sabit fikirli insanlardan olabildiğince uzak durmaya çalışırım” karşılığını verdi.'Dilek Taşı'nın Figen'i Hazal Subaşı: Hapishane sahnelerinden çok etkilendim!

“AŞKI DOYA DOYA YAŞARIM”

Miss Turkey 2015 üçüncüsü olan Hazal Subaşı, “Çabasız güzelliği seviyorum. İyi hissetmenin, iç huzurun ve kendine değer vermenin aynadaki yansıması gerçek olan. Aşkı da kalbimi hissettiğim, uçuş uçuş olduğum hallerin bütünü olarak tanımlayabilirim. Bu, ikili ilişkilerimde, yaptığım işlerde bana iyi gelen bir olma hali de. Aşkı doya doya yaşamayı seviyorum. Gözlerimin içine baktığında ışıltısını görmek şahane bir şey” sözleriyle kendisi için güzelliğin ve aşkın ne anlama geldiğini açıkladı.'Dilek Taşı'nın Figen'i Hazal Subaşı: Hapishane sahnelerinden çok etkilendim!

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.