Değer Kaybı Davası

Değer Kaybı Danışmanlık Hizmetleri, sadece aracınızın değerini geri kazanmanıza yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda sizi iş hayatınızda ve vergi borçlarınızda da destekler.

Değer Kaybı Davası
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.11.2023
A+
A-

Değer Kaybı Danışmanlık Hizmetleri: Maksut Karani Demirkan ve Hizmetlerimiz

Maksut Karani Demirkan: Aracınızın Değerini Geri Kazanma Uzmanı

Merhaba, ben Maksut Karani Demirkan. 12 Ocak 1976 tarihinde Ağrı’da doğdum ve iş dünyasına yön vermek amacıyla yola çıktım. 2002 yılından itibaren mali ve vergisel konularda mesleki disiplin ve titizlikle çalışarak devlet nezdinde kabul gören mesleki ruhsat ve sertifikalar elde ettim. Bu süreçte, birçok kişinin araçlarının kaybettiği değeri geri kazanmasına yardımcı oldum ve bu alanda uzmanlaşarak “Değer Kaybı Danışmanlık Hizmetlerini kurmaya karar verdim.

Değer Kaybı Danışmanlık Hizmetleri olarak amacımız, araç sahiplerine araçlarının kaza sonucu kaybettiği değeri geri kazanmalarında, Değişen orijinal parça farklarını iade alımında, ve pert durumunda aracın gerçek piyasa rayiç bedeli üzerinden ödeme alınmasında ayrıca araç mahrumiyet bedeli gibi tazminatların tahsilinde mağdur araç sahiplerine yardımcı olmaktır. Bu hizmet, birçok sürücü için bilinmeyen bir konu olabilir, ancak araçlarının kaza sonrası değer kaybını telafi etmek isteyenler için büyük bir öneme sahiptir.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Vekalet Yok: Biz, diğer firmaların aksine vekalet almayız. İşlemler mağdur adına genel müdürlük nezdinde yürütülür ve ödemeler sadece kazazedenin hesabına yapılır.

Hız ve Şeffaflık: İşlemlerimiz hızlı ve şeffaf bir şekilde gerçekleşir. Dava açılarak süreç takip edilir ve 15 gün içinde mahkeme, değer kaybınızı doğrudan hesabınıza aktarır.

Güven: Siz bize değil, biz size güveniriz. Müşteri memnuniyeti ve güven esasına dayalı bir şekilde çalışırız.

Kapsamlı Hizmet: Aracınızın değer kaybınızı geri almanın yanı sıra, vergi borçlarınızdan kurtulmanızda da size yardımcı oluyoruz.

İş Hayatınızda Yanınızdayız: İş hayatınızla ilgili yaşadığınız problemlerde de size rehberlik ediyor veya süreci yönetiyoruz.

Araç Değer Kaybı Şartları:

Kusur Durumu: Değer kaybı talebinde bulunmak için, kaza sonucu diğer tarafın %100 kusurlu olması ve veya sizin kazada haklılık oranınızın (%10 ile %100 aralığında) olduğu durumlarda

Kaza Süresi: Araç değer kaybı talebi için kaza süresi önemlidir. Kaza, talep edilen tarihten itibaren 2 yıl içinde gerçekleşmiş olmalıdır.( Yaralanmalı veya Ölümlü Kazalarda zaman aşımı süresi 10-5 yıl arasıdır.)

Kilometre Sınırı: Aracın değer kaybı talebi için kilometre sınırı eski mevzuata göre vardı. Araç, kaza sonrası kilometresi 165.000 kilometreyi geçemezdi, ancak yeni mevzuata göre kilometre sınırı kalktı

Araç Yaşı: Değer kaybı talep edebilmek için eskiden aracın 10 yaşını geçmemiş olması gerekmekteydi. Ancak yeni mevzuata göre yaş sınırı da kalktı.

Bölgesel Hasar Kontrolü: Aracın aynı bölgeden hasarı olan başka bir kaza olmaması gerekir. Bu, değer kaybının doğru bir şekilde hesaplanabilmesi için önemlidir.

Ayrıca, 6183 kanunun 102’nci maddesine göre amme alacağı ve vergi borçları konusunda da uzmanlarımızla iletişime geçerek maddi sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz.

Değer Kaybı Danışmanlık Hizmetleri, sadece aracınızın değerini geri kazanmanıza yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda sizi iş hayatınızda ve vergi borçlarınızda da destekler.

Hemen iletişime geçin ve aracınızın kaybettiği değeri geri kazanın, mali sorunlarınızdan kurtulun ve iş hayatınızı kolaylaştırın.

Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edin ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek güncel bilgilere ulaşın:

Whatsapp Hattı: 0546 274 02 73

Web Sitesi: https://degerkaybidavasi.com/

Instagram: https://www.instagram.com/hukukcozumortaginiz/

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090515239374

Değer Kaybı Danışmanlık Hizmetleri: Aracınızın Değerini Geri Kazanın, Güvende Olun!

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.