Çocuklarının yediği şekerlemede uyuşturucu skandalı! Eroinden 50 kat güçlü

İlkokula giden çocuklar her şeyden habersiz bir şekilde, şekerleme paylaştı. Çocuklarda kısa süre sonra giderek artan şikayetler ortaya çıktı. Şüpheli olayda yapılan derhal uyuşturucu testi yapıldı. Test sonucu, eroinden 50 kat güçlü uyuşturucuyu işaret etti.

Çocuklarının yediği şekerlemede uyuşturucu skandalı! Eroinden 50 kat güçlü
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.12.2023
A+
A-

Yedi ilkokul çocuğu, eroinden 50 kat daha güçlü bir uyuşturucuyu içeren jelibonları yedikten sonra hastaneye kaldırıldı. ABD’nin Virginia eyaletinde yaşanan olayda ilkokula giden çocuklar aniden; bulantı, kusma, baş ağrısı ve kas spazmı gibi şikayetler göstermeye başladı.

Belirtiler öncesi jelibon yiyen çocuklar alerjik reaksiyon belirtileri sonrası ilk olarak okulun hemşiresine yönlendirildi. Ancak durumlarının kötüleşmesi sonucu hızla acil servise götürüldüler.

ÖLÜMCÜL UYUŞTURUCU TESPİT EDİLDİ

Amherst İlçesi Şerif Ofisi’nden Teğmen Dallas Hill’e göre, jelibonlar ve ambalajları uyuşturucu testine yollandı. Sonuçlara göre, ölümcül bir uyuşturucu olan fentanil olduğu ortaya çıktı.

Güvenlik güçleri jelibonu getiren çocuğunda şekerlemelerden yemesi sebebiyle olayın kasıtsız olduğunu düşünüyor. Soruşturma kapsamında Salı günü bölgedeki bir evde arama yapıldı. Çarşamba günü yayınlanan bir polis açıklamasında ise, iki kişinin tutuklandığı aktarıldı.

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ ESKİ HÜKÜMLÜ

Çocuklarının yediği şekerlemede uyuşturucu skandalı! Eroinden 50 kat güçlü

Yanı sıra tutuklanan kişilerin kimlikleri de açıklandı. Buna göre, zanlıların eski bir hükümlü olan Clifford Dugan ve Nicole Sanders olduğu belirtildi.

İkili, çocuk istismarına katkıda bulunma suçlamasıyla karşı karşıya. Öte yandan; Dugan, silah bulundurmak ve Sanders ise, uyuşturucu bulundurma suçlamalarıyla da yüzleşecek.

Müfettiş, olaydan sonra okul bölgesinin öğrencilere gıda maddelerini paylaşmamalarını hatırlatacağını ve tüm okullarda uyuşturucu farkındalığını vurgulamaya devam edeceğini söyledi.

Amherst Okul Müfettişi William Wells, tüm çocukların evde veya okula giderken meydana gelen enfeksiyondan tamamen kurtulduklarını doğruladı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.